Foto: EPA

Nije se snašao u Italiji

Ramsey se vraća na Otok, ima dvije ponude

Velšanin Aaron Ramsey poslije samo jedne sezone vratit će se u Premier ligu, tvrde britanski mediji.

Jedan od simbola Arsenala je u ljeto 2019. godine odlučio da napravi zaokret u svoju karijeri i promijeni ligu, a sljedeće odredište bilo je Juventus, gdje se na kraju nije najbolje snašao.

U dosadašnjem dijelu šampionata 29-godišnji fudbaler je odigrao 24 utakmica, od čega je na samo devet bio starter, a britanski mediji sada javljaju kako se uveliko radi na njegovom povratku u Premier ligu.

Prvi klub s kojim se dovodio u vezu je Manchester United, no sada su se pojavile informacije da ga želi i Carlo Ancelotti u Evertonu, te da u njemu vidi fudbalera koji bi mu mogao pomoći u ostvarenju zacrtanih ciljeva.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Vlasnik kluba Farhad Moshiri već je dao zeleno svjetlo za pregovore", piše se na Otoku.

Ramsey je, prije nego što je otišao u Juventus, dugih 11 godina proveo u Arsenalu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.