Bale ide u Englesku, pregovori u toku

Zidane ne računa na njega

Bale ide u Englesku, pregovori u toku

S. Mlaćo

Zinedine Zidane ne računa na Velšanina Garetha Balea.

Bale se nije naigrao u proteklom periodu, a prema svemu sudeći karijeru će nastaviti u Engleskoj.

Naime, Velšanin je na meti Evertona, te 90min. prenosi kako su Everton i Real ostvarili prve kontakte.

Bale ima ugovor do 2022. godine, no Carlo Ancelotti ne mari previše za tim. Dao je zadatak čelnicima kluba i očekuje se da pregovori bude intenzivniji u narednim danima.

Bale je u Real stigao 2014. godine iz Tottenhama. Ipak, cijenu od 100 miliona eura nikada nije opravdao, često je zbog povreda bio van terena, ali je uspio da osvoji sve moguće trofeje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za Kraljeve je odigrao ukupno 249 utakmica i postigao je 105 golova, što nikako nije loš učinak s obzirom na to koliko je vremena proveo na terenu.

Najveći problem za Everton svakako će biti Baleova plata od 20 miliona eura.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

m1987
A nedavno je bilo objavljeno kako je Carlo Anccelotti rekao da je Bale najveci egoista i da ne voli raditi s takvim igracima.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi