EPA

Originalna ideja njemačkog fudbalera

Želite gledati Arsenal? Ozil vas vodi, ali postoji uslov...

Fudbaler Arsenala Mesut Ozil smislio je zanimljivu ideju u jeku koronavirusa.

Ljudi širom svijeta pozivaju jedni druge da ostane u u svojim domovima kako bi se spriječilo širenje koronavirusa i nastavilo normalno živjeti, a toj kampanji pridružio se i bivši njemački reprezentativac.

Svjestan je Ozil da neki i ne mare pretjerano za tim, ali zato je osmislio sjajnu ideju, odnosno 'nagradnu igru', na osnovu koje će najsretnije dovesti na - Emirates.

Sve što je potrebno da uradite jeste da se kod kuće fotografišete u dresu s imenom "Mesut Ozil" te da fotografiju podijelite na društvene mreže, a ostalo prepustite njemu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Vlasnike dvije fotografije koje mu se najviše dopadnu nagradit ću pozivnicama za domaću utakmicu Arsenala", otkrio je Ozil, koji je, između ostalog, dijeliti još svoje knjige, kao i navijačke rekvizite.

Originalno, nema šta...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.