Agent: Ozil je sretan u Arsenalu

Šuška se o odlasku, ali...

Agent: Ozil je sretan u Arsenalu

U posljednje vrijeme u engleskim medijima mnogo se špekuliše o sudbini Mesuta Ozila.

Ozil s Arsenalom ima ugovor do ljeta 2021. godine, a kako pregovori oko produženja ne idu baš najbolje, mnogi su uvjereni da bi mogao ubrzo doći kraj njegovoj epizodi na Emiratesu.

Kao sljedeća stanica pominje se Fenerbahče, klub koji Ozil mnogo simpatiše, ali taj transfer se neće dogoditi predstojećeg ljeta. Barem ako je vjerovati onome što kaže njegov agent Erkut Sogut.

"Fudbal je nepredvidiv, nikada ne znate što se može dogoditi, ali jedno je sigurno - Ozil je sretan u Arsenalu. Ima važeći ugovor i spreman ga je odraditi do kraja", poručio je Sogut.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ozil u Arsenalu trenutno zarađuje 350.000 funti na sedmičnom nivou.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ivica_Osim8
Šteta bio dobar igrač dok nije došao u Arsenal s**** ga je iskr
1 2
Mele
Tiliko bi imao mjesecno u Turskoj, pa nije lud, Zaradjuje 20 miliona funti, a da ide igrati za 3 miliona, ne budite ludi..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi