Koronavirus sve upropastio

Ovaj vikend u Ligama petice je trebao biti spektakularan

Admin Čaušević

Već nekoliko sedmica fudbal u najjačim evropskim ligama je paralizovan. 


Da nije došlo do prekida fudbalske sezone ovaj vikend u Ligama petice bi bio spektkularan s obzirom na nekoliko derbija koji su se trebali odigrati.

Najzvučniji je svakako okršaj iz engleskog Premiershipa gdje su snage trebali odmjeriti Manchester City i Liverpool. Tu je i najveći derbi njemačkog fudbala između Borussije Dortmund i Bayerna.

U La ligi bi gledali okršaj dva Reala. Četvrti Sociedad bi bio domaćin drugoplasiranom Madridu. U Španiji bi se igrao još jedan derbi i to između Seville i Barcelone. Ti dueli bi u konačnici možda i odlučili prvaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kada je u pitanju Serije A Lazio bi bio domaćin Milanu. Bio bi okršaj najboljeg strijelca Evrope u ovom trenutku Cire Immobilea i legendarnog Zlatana Ibrahimovića.

Nema dileme da su fudblaski sladoksuci trebali doći na svoje, međutim pandemija koronavirusa je sve upropastila i pitanje je kada će lopta ponovo zakotrljati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.