Kontaktirani Kežman i Ramadani

Manchester United ponovo krenuo po SMS-a

Čelnici Manchester Uniteda ne odustaju od namjere da u svoje redove dovedu Sergeja Milinković-Savića.

Do prekida sezone srbijanski fudbaler je pružao odlične partije i bio je čovjek od kojeg je Lazio najviše zavisio, a zapaženi nastupi u Serie A nisu prošli nezapaženo.

Njegova cijena na tržištu je očekivano porasla i sve je više onih koji bi ga angažovali već ovog ljeta, a ustrajan u toj borbi je Manchester United čiji su čelnici već poduzeli konkretne mjere kako bi realizovali transfer.

Italijani pišu kako na Old Traffordu u Milinković-Saviću vide idealnu zamjenu za Paula Pogbu, te da su preko njegovog menadžera Mateje Kežmana, ali i posrednika Falija Ramadanija, zatražili da se obavi posao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Crvenim đavolima neće biti lako da dobiju SMS-ov potpis jer će imati konkurenciju u vidu Chelseaja, Juventusa, Intera i Paris Saint-Germaina.

U Lazio, s druge strane, imaju jasan stav kada je u pitanju eventualna prodaja. Cijena je 120 miliona eura.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.