Juventus ima strategiju da vrati Paula Pogbu, a to se neće svidjeti Miralemu Pjaniću

Šta će Manchester United reći na sve to?

Juventus ima strategiju da vrati Paula Pogbu, a to se neće svidjeti Miralemu Pjaniću

E. Čaušević

Paul Pogba je prije četiri godine odlučio napustiti Juventus i potpisati za Manchester United, ali se ispostavilo da to nije bio baš pametan potez za njegovu karijeru.

Juventus je zaradio čak 105 miliona eura od prodaje Pogbe, a sada će ga pokušati vratiti u Torino. Francuski veznjak ima ugovor na još godinu danas s Crvenim đavolima i nije pokazao baš entuzijazam da produži saradnju s ovim klubom.

Već se neko vrijeme špekuliše da Juventus želi vratiti Pogbu, ali ni on nema ništa protiv toga. La Gazzetta dello Sport jutros piše da je Juventus spreman žrtvovati čak trojicu igrača samo da dovedu Pogbu ovog ljeta.

Navodno, Miralem Pjanić bi mogao biti jedan od trojice igrača koje će Juventus "žrtvovati" za Pogbu. Pjanić će biti na transfer listi ovog ljeta, a pored njega tu će još biti Douglas Costa i Federico Bernardeschi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U Juventusu vjeruju da od prodaje ovih igrača mogu skupiti dovoljnu sumu novca kako bi vratili Pogbu u svoj tim. No, problem im je što nisu jedini zainteresovani za Francuza.

Njegov agent Mino Raiola nedavno je potvrdio da Pogbu želi i Real Madrid i bit će zaista zanimljivo vidjeti rasplet situacije. No, dosta se tu pita i Manchester United, a još uvijek nije poznato koliko će Crveni đavoli tražiti za francuskog veznjaka.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ludilobrale
A Bože dragi što lupetete. Udruženje navijača Juventini Švicarska momak je iz BiH u udruženju Pjanica pozna lično još dok je igrao za Mettz jer su iz istog mjesta u BIH pisao se snjim post sam i sam simpatizere Juventusa govorim mu "ode Pjanke " reko mi je da neide nigdj da je Juve odbio Psg Chelsea a nije istina da ga je tražio Real što pišu stalno itd itd da ne dužim lopate. Ako ste pravi profesionalci kontaktirajte čovjeka lično pa ga pitajte . Samo lopate ko p.... po samaru
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi