EPA

Danas žali za pojedinim stvarima

Krasić otkrio koji je klub odbio radi Juventusa

Nekadašnji srbijanski reprezentativac Miloš Krasić prisjetio se dana kada je bio na vrhuncu karijere.

Najveći trag u karijeri Krasić je ostavio u Rusiji, gdje je od 2004. do 2010. godine nosio dres CSKA s kojim je, između ostalog, osvojio i Evropsku ligu.

Partije koje je pružao u moskovskom klubu omogućile su mu da može skoro birati kojeg će velikana pojačati, a njegov izbor na kraju je pao na Juventus gdje se zadržao relativno kratko.

"Najbolji dani su mi bili u Moskvi. Nakon toga sam dobio ponudu od Juventusa i Manchester Cityja, ali odlučio sam se za Bianconere. Prva godina u Italiji mi je bila dobra, osvojili smo i titulu, međutim sistem se promijenio po dolasku Contea i ja se nisam uklapao u njega", kazao je Krasić za turske medije.

Sljedeće odredište bio je Fenerbahče. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nije ispalo kako smo željeli. Doživio sam ozbiljnu povredu i želio sam da se vratim što je prije moguće, ali to me koštalo. Ubrzo sam se još teže povrijedio. Bez obzira, Fenerbahče će uvijek biti u mom srcu, samo mi je krivo što navijači nisu mogli da gledaju onog pravog Krasića."

Poslije su uslijedile epizode u Bastiji, zatim Lechiji iz Gdanska, a kada je shvatio da je nestala motivacija odlučio je Krasić da okači kopačke o klin i okrene se drugim stvarima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.