Gdje će završiti Mauro Icardi?

Inter i Juventus dogovaraju veliku razmjenu igrača, ali za sve se pita PSG

Endin Čaušević

Argentinski napadač Mauro Icardi trenutno igra u PSG-u na posudbu iz Intera, ali postoji velika mogućnost da francuski klub neće otkupiti njegov ugovor na kraju sezone.

Icardi je blistao u prvom dijelu sezone u dresu PSG-a i postigao je čak 17 golova, ali u posljednje vrijeme mu ne ide baš najbolje. Zbog toga se sve više špekuliše da Parižani neće otkupiti njegov ugovor, te da će se Icardi ovog ljeta vratiti u Inter.

U Interu nisu baš oduševljeni time jer je Icardi davno prekrižen zbog svog ponašanja. No, Calciomercato piše da bi Inter mogao sklopiti veoma zanimljiv dogovor s Juventusom.

Stara dama je već neko vrijeme zainteresovana za Icardija, ali nisu baš raspoloženi za njega da plate 70 miliona eura. Zbog toga je Juve predložio da plate oko 35 miliona eura, te da u dogovor uključe Juana Cuadrada.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kolumbijac ima ugovor na još dvije godine, a Interu bi itekako dobro došao igrač poput njega. Antonio Conte protiv takvog dogovora nema ništa, no još uvijek itekako sve zavisi od PSG-a koji ima sve u svojim rukama.

Ukoliko PSG odluči da otkupi ugovor Icardija za 70 miliona eura onda svi dogovori Juventusa i Intera padaju u vodu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.