Donirao hiljade tona hrane

Mohamed Salah pomogao stanovništvu Egipta

Edmir Škorić

Zvijezda Liverpoola Mohamed Salah ponovo pokazuje da ima veliko srce.

Salah je odlučio da rodnom gradu Nagrigu u Egiptu pomogne tokom pandemije koronavirusa, pa je donirao hiljade tona hrane i svježeg mesa.

On je, uz donirane proizvode, poručio stanovnicima Egipta da ostanu kod kuće, da se paze i da prate sve upute nadležnih organa kako bi izbjegli širenje zaraze.

Također, preko svog oca je apelovao da se izbjegnu javna okupljanja u Egiptu, a nesebično već dugi niz godina pomaže Egiptu, prije svega ljudima kojima je pomoć zaista neophodna.

U međuvremenu Salah se nada da će se prvenstvo u Engleskoj nastaviti u maju ili junu i da će na kraju Redsi ovjeriti zasluženu titulu koju čekaju 30-ak godina.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.