"Mane će otići u Real Madrid, a i odlazak Salaha bio bi dobar za Liverpool"
Foto - EPA

Sissoko uvjeren

"Mane će otići u Real Madrid, a i odlazak Salaha bio bi dobar za Liverpool"

M. Šljivak

Fantastični Senegalac Sadio Mane postat će novi fudbaler madridskog Reala.

Barem tako tvrdi nekadašnji igrač Liverpoola Mohamed Sissoko, a tvrdi i da bi klubu s Anfielda godio i odlazak Mohameda Salaha.

"Manea vidim u Real Madridu prije nego Salaha. On ima karakteristike koje Zinedine Zidane voli. Vjerujem da će Mane otići u Real Madrid", rekao je Sissoko i nastavio je:

"Ne znam da li će Salah ostati u Liverpoolu, ali smatram da bi njegov odlazak bio dobar za tim. Liverpool vode pametni ljudi i znat će kako da ga zamijene", rekao je Sissoko.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nekadašnji veznjak Redsa za ovaj tim je nastupao od 2005. do 2008. godine i odigrao je 87 utakmica. Potom je igrao za Juventus, PSG i Fiorentinu, te još nekoliko manje poznatih klubova širom svijeta.

Također, nosio je dres Valencije i Auxerrea, a nastupao je za reprezentaciju Malija gdje je odigrao 33 utakmice.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi