Lovren obilježio godišnjicu, brutalan komentar Salaha

Pobrao hiljade lajkova

Lovren obilježio godišnjicu, brutalan komentar Salaha

Hrvatski fudbaler Dejan Lovren osvježio je uspomene na Instagramu.

Defanzivac Liverpoola je na svoj profil podijelio fotografiju iz 2016. godine kada je u četvrtfinalu Evropske lige srušio Borussiju Dortmund, a to je označio kao jedan od omiljenih trenutaka.

"Prije četiri godine... Jedan od mojih omiljenih trenutaka", napisao je Dejan Lovren uz fotografiju na kojoj slavi gol.

Ispod objave mogli su se vidjeti brojni komentari, tako mu je, primjerice, laskao i bivši saigrač Miralem Pjanić koji je samo napisao: 'Tataaa', a pobjednički definitivno pripada Mohamedu Salahu.

“Misliš, tvoj jedini dobar trenutak?”, našalio se napadač, čiji je komentar odjeknuo među navijačima koji nerijetko kritikuju Lovrena, ali nije izostao ni odgovor.

“Još čekam tvoj veliki trenutak. Sad je 1:1”, našalio se Lovren valjda i sam svjestan da njegove riječi ne drže vodu.

Lovren i Salah se inače često šale na Instagramu. Za Engleze je to prava definicija 'bromancea'. Postoje, naravno, cijele kompilacije njihovih šala u najbizarnijim životnim situacijama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

View this post on Instagram

4 years ago...one of my favourite moments 🙏🏻 @liverpoolfc ❤️

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

LjutiKrajisnik
Cigan
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi