Foto - EPA

Perez sprema revoluciju

Crna lista Real Madrida: Jović, Modrić, Marcelo..

Midhat Šljivak

Madridski Real spreman je za velike promjene tokom ljeta.


Kraljevski klub navodno je spreman za veliku rasprodaju i postoji velika mogućnost kako neke od velikih zvijezda više nećemo gledati u dresu ovog tima.

Tako je list Sport jučer donio 'crnu listu' fudbalera za koje od naredne sezone neće biti mjesta na Santiago Bernabeu i najavio je revoluciju među Kraljevima.

Čak 11 igrača navodno bi moglo biti prodato. Među njima su i dvojica Blkanaca Luka Modrić i Luka Jović, a na listi su i velika imena poput Garetha Balea, Jamesa Rodrigueza i Marcela.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Osim ovih fudbalera na listi su Mariano Diaz, Eder Militao, Brahim Diaz, Alphonse Areola, Alvaro Odriozola, te Lucas Vazquez.

Nema dileme da će dobar dio ovih igrača postati bivši, a vidjet ćemo na koji način će Florentino Perez uspjeti da iz zamijeni.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.