Beckham u Madridu završava veliki transfer za Inter Miami
Foto - EPA

James u MLS-u?

Beckham u Madridu završava veliki transfer za Inter Miami

Midhat Šljivak

Vlasnik MLS franšize Intera iz Miamija David Beckham počeo je pregovore s kolumbijskom zvijezdom Jamesom Rodriguezom.

Već godinama James luta i nije ni blizu forme koju je imao tokom Svjetskog prvenstva 2014. godine kada je ostvario transfer u Real Madrid.

Njega je Zinedine Zidane odavno otpisao iz planova za narednu sezonu, pa je gotovo sigurno da će James od naredne sezone igrati negdje drugo.

Postoji velika mogućnost da sjajni Kolumbijac veoma brzo napusti klub iz Madrida. David Beckham je počeo pregovore s Realom i s igračem oko njegovog transfera u Inter Miami i James bi mogao zaigrati u MLS-u.

Nije naravno Inter Miami jedini klub koji želi 28-godišnjeg fudbalera. Povezuje se s klubovima iz Italije i Engleske, ali navodno je američki tim glavni favorit za njegovo dovođenje.

James je ove sezone nastupio samo 13 puta za Real i ima učinak od jednog gola i dvije asistencije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti