Tako tvrdi njegov agent

Stigao demant o pregovorima Parteya sa Arsenalom: To nije istina

Esmer Oštraković

U posljednjih nekoliko dana većina engleskih medija prenijela je informaciju da je Arsenal u pregovorima sa Parteyom oko eventualnog transfera

Nakon što je jučer sve potvrdio njegov otac, oglasio se i njegov agent, ali sa totalno drugačijom pričom.

"Nazvao sam svog sina nakon što sam čuo glasine i on mi je rekao da su istinite. Rekao mi je da se vode razgovori između njega i Arsenala. Stvar zavisi od visine naknade koju Atletico traži. Ako ode u Arsenal - dobro, oni imaju puno navijača u Gani. Biću sretan ako odluči otići u Arsenal. Ono o čemu trenutno raspravljaju jeste kako će ga Atletico pustiti", izjavio je Jacob Partey za Tru FM u Gani.

Ipak sa druge strane agent ovog igrača tvrdi da pregovora nema, te da njegov nogometaš neće preći u Arsenal.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nismo u pregovorima sa Arsenalom. To nikako nije istina", kratko su prokomentarisali predstavnici JJSportsa.

Ostaje da vidimo šta će se dešavati u narednom periodu, te da li će Partey ostati u Atletico Madridu ili će promijeniti sredinu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.