Ljubav među njima očito ne cvjeta

Aguero izabrao idealni tim Argentine od pet igrača, ali nije uvrstio Maradonu

Argentinski napadač Sergio Aguero nije uvrstio Diega Maradonu u tim sastavljen od pet najboljih igrača Argentine svih vremena po pozicijama.

Napadač Manchester Cityja je odlučio da taj tim izgleda ovako:

Golman: Herman Burgos

Defanzivac: Oscar Ruggeri

Ofanzivci: Lionel Messi, Carlos Tevez, Juan Roman Riquelme.

Podsjetimo da je Aguero bio oženjen kćerkom Diega Maradone a par se razišao prije gotovo sedam godina.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Aguero je bio član reprezentacije i tokom Mundijala u Južnoj Africi 2010. godine kada je Gaučose s klupe predvodio upravo Maradona, ali nije se mnogo naigrao.

Legenda Manchester Cityja trenutno sjedi kući i čeka dozvolu za povratak na trening i vijesti u nastavku Premiershipa. Građani su drugi na tabeli sa preko 20 bodova minusa u odnosu na Liverpool, dok ih u Ligi šampiona očekuje revanš osmine finala protiv Real Madrida. U prvom meču bilo je 1:2 na Santiago Bernabeu stadionu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.