Aguero: Svjestan sam da se bliži kraj ugovora, možda se vratim u Španiju

Gdje će nastaviti karijeru?

Aguero: Svjestan sam da se bliži kraj ugovora, možda se vratim u Španiju

E. Škorić

Sergio Aguero je ranije govorio da bi karijeru volio okončati u rodnoj Argentini, ali nije isključeno da iz Manchester Cityja pređe u neki drugi evropski klub.

Aguero ima 32 godine i prva je zvijezda Manchester Cityja, ali svjestan je da se bliži kraj ugovora i da bi možda mogao potražiti neki drugi izazov.

"Moja budućnost? Još uvijek ne razmišljam o tome što ču učiniti. Znam da se iz dana u dan bliži kraj mog ugovora i stići će vjerovatno mnoge ponude, ali vidjet ćemo", rekao je Aguero koji ima ugovor do ljeta naredne godine.

"Za sada samo želim pokušati osvojiti Ligu prvaka s Cityjem, to bi bilo nevjerojatno postignuće i za mene i za klub", dodao je.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Danas mi je dobro u Manchesteru, želim dati sve od sebe za ovaj veliki tim, ali ne isključujem ni povratak u Španiju, a niti mogućnost da odem negdje drugo", jasan je bio najbolji strijelac u povijesti Cityja.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi