Tek su mu 22 godine

Marcus Rashford se pohvalio bogatom kolekcijom

Edmir Škorić

Napadač Manchester Uniteda Marcus Rashford pohvalio se kolekcijom trofeja koje je sakupio u dosadašnjem dijelu karijere.

Rashford je na početku karijere, no 22-godišnjak koji igra za Manchester i nosi dres reprezentacije Engleske, već sada može da se pohvali brojnim priznanjima.

Uslikao se ispred stalka u kojem su poredane razne medalje koje je osvajao: Trofeji za U21 Premier ligu, Ligu Evrope, FA kup, Liga kup i Superkup Engleske.

Uz to, izložio je šampanjce koje je dobijao za titulu najboljeg igrača utakmice, dres Manchestera vjerovatno s debija, kao i neke druge važne stvari.

Potražite više informacija na temu Premier league:

S obzriom da su mu 22 godine, pred njim je blistava karijera i nema sumnje da će kolekcija biti sve bogatija iz sezone u sezonu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.