Stones u problemu

Zvijezdi Cityja bivša pozvala policiju i optužuje ga za uhođenje: Osjetila je posmatranje...

Midhat Šljivak

Millie Savage, nekadašnja djevojka zvijezde Manchester Cityja i reprezentacije Engleske Johna Stonesa, optužila je fudbalera za špijuniranje i uhođenja.

Ona još uvijek živi na imanju koje je u vlasništvu fudbalera Građana. Osjećala je da je neko nadgleda i za to je optužila bivšeg dečka.

"Millie je bila sama i osjećala je da je neko špijunira putem kamera", tvrdi izvor The Suna.

Odlučila je odmah pozvati policiju i prijaviti bivšeg dečka s kojim ima trogodišnju kćerku i s njim je obavljen razgovor.

"John je otišao nakon raskida, ali mogao je kontrolisati kamere u kući putem interneta. Dobila je poruku u kojoj piše da je John nadgleda i špijunira. Osjećala je i ona to i postala je nervozna".

Policija nakon svega nije podnijela nikakve optužnice, a Millie je napustila imanje i otišla je da živi s roditeljima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.