Žestoko će ga kazniti: Ko je prostitutka zbog koje je Kyle Walker prekršio pravila izolacije?

Zaradile su mnogo novca te noći

Žestoko će ga kazniti: Ko je prostitutka zbog koje je Kyle Walker prekršio pravila izolacije?

E. Čaušević

Fudbaler Manchester Cityja, Kyle Walker, našao se u velikom problemu nakon skandala kojeg je napravio tokom karantina u Velikoj Britaniji.

Engleski fudbaler je prekršio pravila kućne izolacije na nevjerovatan način jer je unajmio dvije prostitutke kako bi napravio zabavu u svom stanu. Na kraju je sve to objavljeno u engleskim medijima nakon što je jedna od prostitutki odlučila da progovori.

"Radim za jednu agenciju u Manchesteru. Šef me je nazavao i saopštio mi da klijent visokog profila traži društvo. Otišla sam na adresu, tamo je bila još jedna djevojka. Dočekao nas je prijatelj vlasnika stana za kojeg nisam odmah znala ko je. Imam neke fotografije", istakala je 21-godišnja Louise McNamara.

Pored nje unajmljena je bila i 24-godišnja djevojka iz Brazila čije ime Louise nije željela da otkrije. Louise je jedva dočekala da engleskim medijima otkrije šta je Walker uradio, a njega zbog toga očekuje žestoka kazna.

City je pokrenuo istragu, a Walker bi mogao biti kažnjen s čak 250.000 funti zbog kršenja pravila izolacije. On se izvinio odmah nakon što je priča objavljena, ali je već bilo prekasno.

Louise je otkrila da je zabava trajala oko tri sata i da je Walker njoj i njenoj drugarici platio 2.500 eura.

"Kyle bi trebao znati kako da se ponaša. Prvo je pozvao strance na zabavu i sex u svoj dom, a sutradan je objavio video u kojem savjetuje svima da ostanu u izolaciji. On je izložio mnoge ljude riziku zbog te zabave", rekla je Louise za The Sun.

Ona je otkrila da se ovim poslom bavi već neko vrijeme, te da Walker nije prva poznata ličnost kod koje je bila.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sejo1979
Koja stipsa placen preko 200000£ sedmicno a platijo kurave samo 2500£ zato te bog kaznijo sad cete oderati Klub prvo pa policija zbog prekrsaja
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi