Ponovo u centru pažnje

Pjanić pomno prati ono što Messi objavljuje na Instagramu

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić već neko vrijeme nalazi se u centru pažnje zbog špekulacija da će na kraju sezone napustiti Juventus.

Mediji u Italiji i Španiji prethodnih sedmica uveliko pišu o tome da će bh. veznjak na kraju sezone napustiti Juventus i da će najvjerovatnije svoju karijeru nastaviti u dresu Barcelone.

Zbog toga mediji prate svaki Pjanićev korak, a posebno aktivnost na društvenim mrežama.

U centru pažnje je fotografija koju je nakon jučerašnjeg treninga objavio Lionel Messi, a upravo je Pjanić bio među prvima koji je lajkao fotografiju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mundo Deportivo piše da je to možda znak da Pjanić već sada prati buduće saigrače, a šta će biti od svega toga ostaje nam da vidimo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti