Pjanićeve treninge prate narodni hitovi, tu je i misteriozna poruka

Juventus ili Barcelona, samo on zna

Pjanićeve treninge prate narodni hitovi, tu je i misteriozna poruka

Edmir Škorić

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić najbolje zna kolike su šanse da ode u Barcelonu i hoće li doći do transfera, ali nastavlja da radi predano, kako bi spremno dočekao nastavak sezone.

Pjanića očigledno ne remete sve te priče oko transfera u Barcelonu, bez obzira što je nogometna Evropa "na nogama" već nekoliko dana.

Da li je pao dogovor između Barce i Juventusa, za sada nije pozanto, ali sigurno je da će Pjanić biti na pravoj razini gdje god bude igrao u budućnosti.

Nastavlja marljivo raditi u teretani, a zanimljivo da je opet motiv pronašao u narodnim hitovima. "Lopov" od Indire Radić i nekoliko pjesama pokojnog Šabana Šaulića sviralo je u pozadini dok je Pjanić dizao tegove.

Uz to, poruka koja bi mogla nešto i da znači: "Ako nešto želiš, radi na tome".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Top Komentari

makelele
I ja kad treniram slusam narodnjake, jednostavno to najvise srcu godi hehe
3 7
kajzerfrancbekenbauer
Poderi neki rnr, kakvo je to zavijanje ko na koridi nakoj
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi