Barcelona nudi dvojicu za Lautara

I dalje se vjeruje da Inter prvenstveno želi novac

Barcelona nudi dvojicu za Lautara

Barcelona navodno Interu nudi Nelsona Sameda i Juniora Firpa, te određenu sumu novca, za argentinskog napadača Lautara Martineza.

Gazzetta dello Sport piše da na ovaj način Barcelona želi umanjiti Martinezovu otkupnu klauzulu koja iznosi 111 miliona eura. Ipak, iako Inter možda i prihvati nekog igrača u zamjenu, Nerazzurre prvenstveno zanima novac, pa za Martineza žele namjanje 90 miliona eura (+ igrač).

Junior Firpo je ove sezone upisao 16 nastupa za Barcelonu, ali je i dalje tek zamjena za Jordija Albu na poziciji lijevog beka.

Firpo je u Barcu stigao ljetos iz Betisa, ali mnogi vjeruju da bi mu Katalonci mogli dozvoliti da napusti Nou Camp na narednom prelaznom roku, ako ga već ne iskoriste u transfer paketu za Lautara.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Samedo je u Barcelonu došao 2017. godine iz benfice za oko 35 miliona eura. Imao je Semedo svijetlih trenutaka, ali se tokom godina ipak nije uspio izboriti za status standardnog prvotimca.

Zbog toga se i ove godine Semedo povezuje sa mogućim transferima u nekolicinu evropskih klubova, a ko zna, možda baš završi u Interu...

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nany
Samo keš dolazi u obzir Kad je trebalo rafinja da ostane Zatezali ste,sve se vraća sve plaća
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi