Povratak u trening centar

Testiranja u Unitedu: James i Lingard impresionirali, Fernandez šokirao trenere

Fudbaleri Manchester Uniteda Bruno Fernandes, Daniel James i Jesse Lingard pokazali su tokom prvih testiranja u trening centru ovog kluba da na njih koronavirus nije uticala negativno već naprotiv. 

Fernandez, koji je već imspresionirao navijače Crvenih đavola tokom januara i februara, pokazao je čak i bolji test brzine u odnosu na onaj od prije koronavirusa. Trčao je brzinom od 34,27 kilometra na sat što je šokiralo trenere u stručnom štabu kluba s Old Trafforda.

Impresivni su bili i rezultati Jamesa te Lingarda koji su bili na samim vrhovima ljestvica za tempo i intenzitet.

James je inače dostigao najvišu moguću brzinu jer je trčao brzinom od 36,8 kilometara na sat, dok su iza njega bili Axel Tuanzebe i Jesse Lingard.

Kada je u pitanju intenzitet, Lingard je bio na vrhu ispred Harryja Maguirea i Scotta McTominayja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Igrači Uniteda su u formi uspjeli ostati jer su dobili pojedinačne programe i prehrambene menije kojih su se morali pridržavati tokom perioda izolacije.

Crveni đavoli su inače zauzimali 5. poziciju prije prekida prvenstva a bili su u sjajnoj formi jer su na posljednje četiri utakmice upisali tri pobjede. Posljednja je bila ona protiv Manchester Cityja od 2:0.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.