Bavarci na teškom ispitu u Dortmundu

I Bayern oslabljen u Der Klassikeru

Admin Čaušević

Na Signal-Iduna Parku sutra će biti odigran meč koji će pokazati u kojem smjeru će ići završnica Bundeslige. 

U poznatom Der Klassikeru Borussija Dortmund će dočekati Bayern. Najbolji njemački timovi neće nastupiti u najjačim sastavima.

Žuto-crni od ranije neće moći računati na Marca Reusa, dok za goste od ranije neće nastupiti Philippe Coutinho. Brazilcu se danas pridružio Thiago Alcantara.

Španski veznjak ima problema s aduktorom. "Thiago danas nije trenirao, nažalost propustit će utakmicu", kazao je trener Bayerna, Hans-Dieter Flick.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Na drugoj strani Lucien Favre je će na raspolaganju imati Axela Witsela i Matsa Hummelsa zbog čega i ne čudi njegova izjava da će biti jači nego jesanas kada je Bayern na Allianz Areni slavio sa 4:0.

Inače, kladionica Mozzart kao favorita u sutrašnjem duelu vidi ekipu Bayerna. Kompletnu ponudu za ovaj susret pogledajte ovdje.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti