Sassuolo će zaraditi

Chelsea ne želi iskoristiti opciju otkupa, Napoli dovodi sjajnog napadača

E. Oštraković

Chelsea neće iskoristiti opciju da otkupi Jeremia Bogu, a tome se najviše raduju u Napoliju.

Naime, Napoli želi da dovede igrača koji je prošlu sezonu nastupio za Sassuolo, a Chelsea je imao opciju da ga otkupi za 15 miliona eura.

Obzirom da su oni tu opciju odbili, otvara se put za Napoli, da ga dovedu već u narednom prijelaznom roku, te tako pojačaju svoj napad.

Chelsea će zaraditi od njegove prodaje, a kako navodi Fabrizio Romano upravo to im je veća satisfakcija nego vraćanje Boge sa posudbe.

Nogometaš kojeg Gattuso silno želi u svojoj ekipi ove sezone u dresu Sassuoloa odigrao je 24 utakmice, te je postigao osam golova i upisao četiri asistencije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.