Dobio poklon od svoje djece

Lampard u kućnim papučama od 30 eura stigao na trening Chelseaja

Endin Čaušević

Fudbaleri Chelseaja danas su odradili novi trening i punom parom spremaju se za nastavak sezone.

U centru pažnje nakon treninga našao se trener londonskog kluba Frank Lampard zbog svog stajlinga. Naime, on je u papučama stigao na trening Chelseaja što je izazvalo veliku pažnju.

Naravno, fotoreporteri su zabilježili trenutak kada je Lampard napuštao trening centar, te su uspjeli fotografisati o kakvim papučama je riječ.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naime, na papušama piše "Najbolji tata ikad" koje je na poklon očito dobio od svoje djece. Papuče proizvodi M&S, a koštaju oko 30 eura. Lampard iz dva braka ima troje djece i očito je da mu uloga oca dobro ide.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti