Je li Lampard pronašao novog golmana u Bundesligi?

Burki želja Plavaca

Je li Lampard pronašao novog golmana u Bundesligi?

Trener Chelseaja Frank Lampard u potrazi je za novim čuvarom mreže. 

On je prije nekoliko mjeseci prekrižio prvog golmana Kepu Arrizabalagu nakon serije loših partija i uskoro bi trebao naći zamjenu.

Do sada se pominjalo nekoliko imena. Neke opcije su već otpale dok su druge još uvijek aktuelne, a spisku se priključio i vratar dortmundske Borussije Roman Burki, barem ako je vjerovati onome što piše The Sun.

Pozitivna stvar u ovom slučaju za Lamparda i upravu Chelseaja leži u činjenici da Burki ima ugovor na još godinu dana pa obeštećenje vjerovatno i ne bi trebalo biti toliko visoko.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Burki je u Dortmund stigao prije pet godina iz Freiburga. Od tada je neprikosnovena 'jedinica' Milionera i u posljednje vrijeme bilježi sve bolje partije.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Sloboda
Zar nije dogovorio sve sa golmanom Bayerna?? Hahahaha
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi