Samo je jedna razlika uočljiva na prvu

Mijenja li se ovaj čovjek? Pogledajte kako je Sadio Mane izgledao prije osam godina

Admin Čaušević

Sadio Mane je dolaskom u Liverpool izrastao u jednog od najboljih fudbalera svijeta. 

Mane je kao i većina fudbalera iz Afrike imao teško djetinjstvo. Rano je ostao bez oca, pobjegao je od kuće kako bi zaigrao fudbal, a na kraju mu se rizik isplatio.

Prvi evropski klub u karijeri sjajnog Senagalca bio je Metz gdje je stigao prije osam godina. Čini se da se ovaj sjajni fudbaler u odnosu na tada uopšte nije promijenio.

Mane je tada imao 20 godina, a imao je istu fizičku konstituaciju kao danas. Jedina uočljiva razlika je što je u međuvremenu izgubio dio kose na tjemenu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, ovaj 28-godišnjak je nakon Metza otišao u Red Bull Salzburg, a potpunu afirmaciju je doživio u Southamptonu što mu je 2016. godine omogućilo transfer u Liverpool vrijedan više od 40 miliona eura.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.