Nema ništa protiv da pređe u Barcelonu

Rashford prihvatio poziv iz Španije?

Edmir Škorić

Engleski napadač Marcus Rashford navodno je rekao 'da' Barceloni prije eventualnog produženja ugovora s Manchester Unitedom.

Dvadesetdvogodišnjak nema ništa protiv da pređe u Barcelonu i nije isključeno da umjesto novog ugovora s Unitedom, poptiše ugovor s Kataloncima.

On je već imao priliku da pređe u Barcelonu 2018. godine i od tada se konstantno spominje kao moguće pojačanje španskog lidera.

U 133 utakmice u dresu Crvenih vragova do sada je postigao 41 pogodak.

S obzirom da mu ugovor s United traje još tri godine, u Barceloni bi se mogli načekati, no vjeruje se da bi klub mogao otvoriti pregovore u narednom periodu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.