Vraća se fudbal u Španiji: Barcelona objavila satnicu naredne dvije utakmice

La Liga se nastavlja 11. juna

Vraća se fudbal u Španiji: Barcelona objavila satnicu naredne dvije utakmice

E. Čaušević

Prije nekoliko dana potvrđeno je da se španska La Liga nastavlja 11. juna i to gradskim derbijem između Seville i Betisa.

Pauza u Španiji traje skoro tri mjeseca, ali za deset dana prvenstvo se konačno nastavlja. Klubovi treniraju u svojim kampovima već skoro mjesec dana, te su igrači uspjeli koliko-toliko da se spreme za nastavak sezone.

Nevjerovatno je da će se za svega 39 dana odigrati čak 110 utakmica, a La Ligu ćemo moći pratiti skoro svaki dan. Španci su napravili raspored da završe ligu do početka avgusta zbog čega nas skoro svaki dan očekuje barem jedna utakmica.

Barcelona se sinoć oglasila i otkrila je svojim fanovima kada će igrati naredne dvije godine. U 28. kolu katalonski klub očekuje gostovanje kod Mallorce, a utakmica će se igrati 13. juna u 22 sata.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Samo tri dana kasnije Barca će na Camp Nou dočekati Leganes u okviru 29. kola La Lige, a ovaj meč se također igra u 22 sata.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi