Portugalac spremniji nego ikad

Ronaldova opsjednutost radom i treningom nema granice

Cristiano Ronaldo je dostigao zvijezde zahvaljujući prije svega odricanju, radnoj etici i nevjerovatnoj želji za nadmetanjem i uspjehom.

Iako je u februaru napunio 35 godina, Ronaldo ne posustaje i želi i dalje biti na vrhu svjetskog fudbala.

Prije par dana su se pojavile informacije da je Ronaldo "šokirao" medicinski tim Juventusa, kada se nakon dvomjesečne pauze i karantina u rodnom Portugalu pojavio u Torinu "spreminiji nego ikad".

Sada Tuttosport piše da je Cristiano Ronaldo ponovo uspio iznenaditi sve u Juventusu.

Navodno je Portugalac u trening kamp Juventusa, jučer, stigao četiri sata prije treninga kojeg je zakazao Maurizio Sarri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iako je ekipni trening bio zakazan za 17:00h, Ronaldo se u kampu pojavio u 12:52 i ubrzo počeo sa individualnim radom. Naravno, nešto kasnije je odradio i trening sa ekipom.

Ronaldo se očigledno punom parom sprema za nastavak takmičenja u Kupu Italije i Seriji A.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.