De Laurentiis odlučan u namjeri da zaradi barem 20 miliona eura više

Crveni đavoli nude 80 miliona - nije dovoljno!

O interesu Manchester Uniteda za korpulentnog štopera Napolija Kalidoua Koulibalyja se piše već odavno.

Osim Uniteda, Paris Saint-Germain i Liverpool su timovi koji se povezuju sa Senegalcem. On sam bi preferirao transfer u PSG, ali su se prije nekoliko dana pojavile špekulacije da je Koulibaly trenutno preskup za "Svece".

Sada Sky Sport Italia tvrdi da je Manchester United uputio zvaničnu ponudu Napoliju, u iznosu od 80 miliona eura. Međutim, ista, navodno, neće biti dovoljna jer Napoli i prvi čovjek kluba Aurelio De Laurentiis i dalje insistiraju na 100 miliona eura.

I 100 miliona eura, ipak, predstavlja određeni popust jer je prošle godine De Laurentiis na sav glas poručivao da Koulibaly neće maknuti nigdje bez 120 miliona.

Koulibaly ubrzo puni 29 godina i sve je manje vremena da Napoli od njegove prodaje zaradi basnoslovnu cifru novca...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.