Borussia odbila nevjerovatnu ponudu za Sancha
Foto - EPA

Hoće li zažaliti?

Borussia odbila nevjerovatnu ponudu za Sancha

M. Šljivak

Borussia iz Dortmunda odbila je nedavno nevjerovatnu ponudu za mladog engleskog fudbalera Jadona Sancha.

Kako navodi španski AS, tim iz Dortmunda je nedavno imao na stolu ponudu Manchester Uniteda za 20-godišnjeg fudbalera, a Crveni đavoli su nudili čak 140 miliona eura.

Međutim, rukovodstvo Borussije nije prihvatilo ovu ponudu. Smatrali su da bi tokom ljeta mogli zaraditi više novca, ali je potom uslijedila pandemija koronavirusa i lako bi se moglo desiti da se njemački velikan pokaje.

Gotovo je sigurno da velikih transfera neće biti određeni period. Nerealno je očekivati da će ponuda Uniteda ponovo biti ista, a vidjet ćemo hoće li Sancho uopšte napustiti Dortmund.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Sjajni Englez se pored Uniteda povezuje i sa madridskim Realom, ali Liverpoolom i Chelseajem, pa odluka o novom timu neće biti nimalo laka.

On je ove sezone fantastičan. Zabio je 20 golova i upisao je 20 asistencija u 39 nastupa za Borussiju.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

muratbey
Neki dan pisete da ce ga za 50 uzet...dogovorite se medjusobno
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi