Nema tajni

Marta otkrila koliko je puta u 30 dana spavala s igračem Reala i koliko ima novca na računu

Edmir Škorić

Marta Diaz, djevojka igrača Real Madrida na posudbi u Sevilli Sergija Reguilona, odgovarala je na neka škakljiva pitanja.

Ona je gostovala u "La Resitenciji" kod Davida Broncana i tamo joj je postavljeno nekoliko pitanja koje možda ni sama nije očekivala, ali na kraju se ipak dobro snašla.

Uglavnom, voditelja španske emisije zanimalo je koliko su Marta i njen dečko Sergio imali seksualnih odnosa u posljednjih mjesec dana, a Marta je pomalo zbunjeno odgovorila:

"Malo... Nikako... Ma nijedan, nisam uopšte s njim, kod kuće sam jer je karantin. Nema dakle ništa, nijedan seks u zadnjih mjesec dana", uz smijeh je kazala Marta.

Sljedeće pitanje glasilo je: "Koliko novca trenutno imate u bilo kojoj banci?"

"Ispričat ću vam između dvije vrijednosti. Išla sam u Andoru da skijam i tako dalje i na računu je bilo između 300.000 i pola miliona eura", otkrila je Marta.

Marta ne ovisi isključivo o svom dečku koji ima ugovor s Realom. Štaviše, izdaje vlastitu knjigu, prepoznatljivo je TV lice i mnogo zarađuje od Instagrama i drugih mreža zahvaljujući velikom broju pratitelja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.