Marcelo tokom izolacije nije izlazio iz teretane, a danas je pokazao šta je napravio od svog tijela

Brazilac oduševio fanove

Marcelo tokom izolacije nije izlazio iz teretane, a danas je pokazao šta je napravio od svog tijela

E. Čaušević

Mnogi fudbaleri iskoristili su kućnu izolaciju kako bi što bolje radili na svojoj fizičkoj formi.

Mogli smo vidjeti dosta primjera fudbalera koji su dosta vremena proveli u teretani i to im je dalo odlične rezultate. Jedan od tih primjera je i lijevi bek Real Madrida, Marcelo.

Marcelo je već više od deset godina standardni član kraljevskog kluba, ali iako je osvojio sve što je mogao i dalje radi na tome da bude sve bolji.

Brazilac je priznao da je najviše vremena trenirao u teretani, a danas je na Instagramu pokazao da je to dalo za njega odlične rezultate.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dinass
Hahaha pa ovakav je i bio idioti
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi