Sergio Ramos izgleda nestvarno: Kapiten Reala sa zadovoljstvom pozira fotografima

Pokazuje isklesano tijelo

Sergio Ramos izgleda nestvarno: Kapiten Reala sa zadovoljstvom pozira fotografima

M. Šljivak

Kapiten madridskog Reala Sergio Ramos definitivno je jedan od najspremnijih fudbalera na svijetu.

Od mršavog klinca kakav je godinama bio i po dolasku u redove kraljevskog kluba došao je do mišićavog Apolona, a svoje tijelo 34-godišnji defanzivac rado pokazuje.

Gotovo da ne prođe nijedan trening Kraljeva da se Ramos ne fotografiše bez majice. Očigledno uživa pokazivati mišića i itekako je sretan zbog svog izgleda.

Nedavno je Ramos otkrio i šta se to u njegovom životu promijenilo, te kako je došao do fantastičnog izgleda.

"Obično mi je za doručak na stolu kafa, hljeb sa cjelovitim žitaricama, te proteinski obrok poput purećih prsa ili kuhano jaje. Nakon toga uzmem komad voća i zatim idem na trening", otkrio je Ramos.

Naravno, nakon žestokih treninga potrebno je unijeti i još dodatne energije i proteina, a to Ramos jako dobro radi i nije nikakvo čudo što izgleda nestvarno.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Martial9
Nista specijalno
1 5
Penderinos
Bolje mu je da malo mozak nabilda. U današnje doba se veća pažnja pridaje nekim bolidima koji rade na fizičkom izgledu ( influenserke, instagram modeli, bodibilderi, itd..) iako time ne doprinose društvu, a tamo neki mozgovi koji rade za dobrobit zajednice su potpuno zanemareni. Zato na i jest takva situacija kad omladina čita o six Packu Ramosa, a ovamo političari pisanu po BIH
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi