Veliki preokret u životu Karima Benzeme: Mnogi bi rekli da nije normalan zbog onog što radi!

Napadač Reala promijenio sve navike

Veliki preokret u životu Karima Benzeme: Mnogi bi rekli da nije normalan zbog onog što radi!

M. Šljivak

Karim Benzema potpuno je preuzeo ulogu vođe u Real Madridu nakon odlaska Cristiana Ronalda u Juventus.

Francuski napadač je često bio kritikovan zbog neefikasnosti prethodnih godina, a zatim su počele i priče kako je predebeo i da bi trebao izgubiti određeni broj kilograma.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CAa0CneJLkf/[/instagram]

Benzema je sugestiju prihvatio. Prije dvije godine odlučio je potpuno promijeniti život, napraviti veliki preokret i zaboraviti sve loše stvari koje je radio. Uveo je nove životne navike i Francuz je postao jedan od najspremnijih fudbalera u Evropi.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B_Syt-5lRJ6/[/instagram]

Prethodnih godina na pripreme kluba je uvijek dolazio s viškom kilograma. Ovog puta je nakon pauze i karantene zbog koronavirusa došao bez ijednog grama viška i pokazao je kako je vrhunski profesionalac.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B-DGti5pvdF/[/instagram]

A šta je to napravio Benzema u svom životu. Pored žestokih treninga u teretani, sada koristi i elektrostimulaciju mišića koja mu opušta mišiće manjim strujnim udarima i to dovodi do gubitka kilograma i gubljenja masnoće na stomaku.

Ovu metodu počeli su koristiti mnogobrojni sportisti i ona im itekako donosi rezultate. Također, Karim je unajmio nutricionistu koji se brine za njegove kućne obroke koji su ispunjeni zanimljivim jelovnikom.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B9Xc0IhJYdd/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B993wqFpJBF/[/instagram]

Benzema je tako počeo da koristi mikroalge, jede dosta ribe i povrća, a pije ulje kokosa i alkalnu vodu. Svih procesa se drži konstantno i potpuno je promijenio svoju tjelesnu strukturu nakon svega.

Mnogi bi rekli da je lud, ali on očigledno uživa u onom što radi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GigantMostarski
Divi mu listova na zadnjoj slici
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi