Foto - EPA

Brazilac Melo promijenio mišljenje?

Veliki pomak u potencijalnom transferu Miralema Pjanića

Midhat Šljivak

Saga oko transfera Miralema Pjanića u Barcelonu nikako da se okonča.

Iako je Juventus s katalonskim timom dogovorio sve o razmjenu Pjanić za Arhura Mela, Brazilac je pokvario posao i saopštio je čelnicima oba kluba da nema namjeru da napusti klub.

Ipak, iako ih je u razgovorima odbio, oba kluba su nastavila da brazilskog veznjaka uvjeravaju da ipak pristane na razmjenu i kako tvrdi Tuttosport došlo je do određenog napretka u pregovorima.

Arthuru je Barcelona jasno saopštila da neće imati minutažu kakvu priželjkuje za razliku od one koju bi imao u Juventusu i navodno je Brazilac spreman da promijeni mišljenje.

S druge strane Pjanić je već odavno rekao 'da' katalonskom gigantu. Dogovorena je četverogodišnja saradnja vrijedna osam miliona eura po sezoni i ako Arthur konačno pristane bh. veznjaka ćemo od naredne sezone gledati u dresu Barcelone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Interes za reprezentativca Bosne i Hercegovine pored Barcelone pokazuju PSG, Chelsea i Manchester United.

Melov pristanak svakako je velika novost u transferu Miralema Pjanića, a vidjet ćemo hoće li posao uskoro konačno biti i završen.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.