Barcelona odbila ponudu "tešku" 100 miliona eura za Ansua Fatija!

Od neimenovanog kluba

Barcelona odbila ponudu "tešku" 100 miliona eura za Ansua Fatija!

Edmir Škorić

Prema izvještajima katalonskih medija, Barcelona nije htjela da proda 17-godišnjeg veznjaka "velikom evropskom klubu", koji je nudio 100 miliona eura.

Josep Maria Bartomeu je bio obaviješten o ponudi velikana čije ime nije izašlo u javnost, a koji je planirao da kupi ovog dragulja koji ima samo 17 godina za čak 100 miliona.

S obzriom da nije realan povratak Neymara, Bartomeu nije želio ni da razmatra ponude za svoje mlade i talentovane igrače, iako je ona koja je stigla prošlog četvrtka iznenadila apsolutno sve na Nou Campu.

Ansu Fati se smatra nasljednikom Lea Messija i jednim od najtalentovanijih igrača koji su posljednjih godina izašli iz čuvene La Masije, a već sa 16 godina je dobijao minute u prvom timu Barcelone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nedavno se spominjao kao moguća zamjena za Miralema Pjanića, ali Barcelona je i tada kategorički odbila svaku mogućnost da Fati napusti klub.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zaštita Identiteta
Ma ja bih se zakleo da je ovo gore Semedo, ne znam evo, stalno ova faca na člancima o Semedu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi