Barcin čovjek upozorava Juve: Arthur nije dovoljno dobar, Pjanić je sjajan, ali s jednim problemom

Minguella poslao jasno upozorenje

Barcin čovjek upozorava Juve: Arthur nije dovoljno dobar, Pjanić je sjajan, ali s jednim problemom

M. Šljivak

Nekadašnji savjetnik za transfere u Barceloni Josep Maria Minguella upozorio je torinski Juventus da ne mijenjaju Miralema Pjanića za Arthura Mela.

Stara dama silno želi brazilskog veznjaka u svojim redovima. Ponudili su Barceloni Miralema Pjanića, sve strane su pristale osim Mela, koji je odlučio ostati na Nou Campu.

Minguella, koji je u prošlosti u Barcelonu doveo imena poput Hrista Stoičkova, Romarija, Maradonu i Lionela Messija, ima jasan stav - Arthur nije dovoljno dobar igrač!

"Nije dovoljno dobar da bi igrao u Barceloni. Trener Setien ga je koristio samo četiri puta i dao je rukovodstvu preporuku da ga prodaju. Tako bi trebao shvatiti da niko u klubu nije nezamjeniv. Ako ostane, bit će jedan od mnogih, a ako ode, niko suze neće pustiti", rekao je Minguell.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Okrenuo se ovaj stručnjak potom prema Miralemu Pjaniću za kojeg ima riječi hvale.

"Pjanić je fenomenalan igrač, ali ima jedan problem - godine. Barcelona već ima šestoricu fudbalera preko 30 godina i smatram da je još jedan previše jer su takmičenja duga i naporna. Fizički faktor je postao najvažniji", rekao je Minguella.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi