Ponuda od 30 miliona eura

Kepa može da pakuje kofere: Chelsea je našao novog golmana

Midhat Šljivak

Kepa Arrizabalaga može da pakuje kofere i da traži novi klub.

Najskuplji golman svijeta nije pokazao previše na Stamford Bridgeu, svi su razočarani njegovim nastupima i neće biti nikakvo čudo ako on ovog ljeta napusti London.

Chelsea već uveliko traži novog čuvara mreže, a ako je suditi po turskim medijima našli su ga u redovima Trabzonspora.

Plavci su spremili 30 miliona eura za fantastičnog turskog golmana Ugurcana Čakira i ova ponuda će otići na adresu Trabzonspora.

Čakir je ove sezone zaista sjajan na golu Trabzona. Brani fenomenalno i privukao je ogromnu pažnju na sebe.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sada bi mogao napraviti i veliki transfer. Trabzon je spreman prihvatiti ponudu i 24-godišnjeg golmana bismo od naredne sezone mogli gledati u Premiershipu.

Chelsea je očigledno odlučio da krene na vrh Premier lige, već su doveli Hakima Ziyecha iz Ajaxa,  a jako blizu dolaska je i Timo Werner.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.