Thiago Silva dobio Leonardov poziv

Kapiten još par mjeseci u PSG-u

Thiago Silva, kapiten ekipa PSG-a, će nakon nešto više od osam godina napustiti Paris Saint-Germain.

L'Equipe tvrdi da je na Parku prinčeva donesena zvanična odluka o budućnosti 35-godišnjeg Thiaga Silve.

Thiagu Silvi ovog mjeseca ističe ugovor sa PSG-om, a vjeruje se da se Brazilac nadao da će se na njegovom stolu ipak naći novi.

I hoće, ali samo "prinudni", na dva mjeseca.

L'Equipe piše da je iskusni štoper dobio poziv od sportskog direktora PSG-a, Leonarda, ali da nije čuo ono čemu se nadao.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Silvi je poručeno da će po okončanju takmičarske sezone 2019/2020 postati slobodan igrač, a da će sada njegov ugovor biti produžen za dva mjeseca kako bi on mogao igrati u završnici Lige prvaka.

Thiago Silva je u PSG stigao 2012. godine iz Milana. Od tada je u dresu "Svetaca" skupio 310 nastupa, postigao je 17 golova i upisao pet asistnecija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.