Juventusu za Pjanića ponuđen svjetski prvak, Stara dama nije zainteresovana

Bianconeri nezadovoljni ponudom

Juventusu za Pjanića ponuđen svjetski prvak, Stara dama nije zainteresovana

Admin Čaušević

Od svih igrača Juventusa najviše se se špekuliše o budućnosti Miralema Pjanića.

Svakodnevno se pojavi nova kombinacija prema kojoj Pjanić odlazi iz Juventusa. Najučestaliji se informacije o njegovom prelasku u Barcelonu.

Međutim, za Barcelonom ne zaostaje i PSG koji ako je vjerovati inostranim medijima na razne načine pokušava primamiti odličnog veznjaka i dovesti ga u Pariz.

TuttoJuve piše kako je PSG Juventusu za Pjanića ponudio Juliana Draxlera, ali da Stara dama nije zainteresovana za Svjetskog prvaka s Njemačkom 2014. godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Draxler je prije nekoliko godina dok nastupao za Schalke 04 bio velika želja Bianconera, ali on je tada završio u Wolfsburgu i sada više nije prioritet za italijanskog prvaka.

U međuvremenu ako je vjerovati izvještajima iz Italije i Pjaniću se baš ne ide u PSG već je apsolutni prioritet dao Barceloni.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi