Sergej Milinković-Savić dogovorio lične uslove sa PSG-om

Odlazi iz Lazija

Sergej Milinković-Savić dogovorio lične uslove sa PSG-om

Esmer Oštraković

Sergej Milinković-Savić je i proteklog prijelaznog roka bio jedna od glavnih tema.

Ipak, tada nije odlučio promijeniti sredinu, ali se čini da je došlo vrijeme za odlazak iz Lazija, te nastavak karijere u nekom drugom klubu.

Kako javljaju francuski mediji, popularni SMS dogovorio je lične uslove sa upravom PSG-a, te će od naredne sezone igrati za ova klub.

Iako je prva ponuda PSG-a od 60 miliona eura odbijena, uprava ovog kluba se nada da će Lazio prihvatiti drugu ponudu koja će iznositi 80 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Još uvijek nije poznato na koliko godina je Milinković-Savić dogovorio saradnju, ali navodno će primati sedam miliona eura godišnje.

Ove sezone SMS je odigrao 31 utakmicu u dresu Lazija, te je postigao pet golova i upisao je sedam asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi