Napušta Juventus?

Novinar napravio pomutnju objavom o Ronaldovoj budućnosti

Edmir Škorić

Nije isključeno da na kraju sezone Cristiano Ronaldo napusti Juventus, objavio je novinar Pietro Balzano Prota i "digao sve na noge".

Njegova objava na Twitteru izazvala je ogromnu pažnju jer je napisao kako je iz više izvora saznao da se sprema rastanak Juventusa i Ronalda na kraju ove sezone u kojoj Juve napada Scudetto, Kup i Ligu prvaka.

Također, on poručuje da informacije nisu zvanične i da se trenutno radi o glasinama, ali da bi se uskoro moglo ispostaviti tačnim sve ono što je čuo s nekoliko strana.

Ronaldo je od ljeta 2018. godine u Juventusu i ove sezone je odigrao 32 utakmice za Staru damu, a postigao je čak 25 golova uz devet asistencija.

Iznenada je stigla objava italijanskog novinara, koji je svjestan osjetljivosti cijele situacije, pa se "branio" tvrdnjama kako su u pitanju samo glasine, ali navijače Juventusa je sasvim sigurno zabrinuo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Portugalac ima 35 godina, ali jasno je da je fizički spremniji i od znatno mlađih fudbalera i da još uvijek ima ogroman utjecaj na ekipu u kojoj igra. Nije poznato koliko ćemo ga još gledati na najvišem nivou, ali je činjenica da se već neko vrijeme povezuje sa određenim klubovima izvan Evrope, prvenstveno u Sjedinjenim Američkim Državama.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.