Hertha olakšala posao Juventusu u Ligi prvaka

Berlinski klub iskoristio što piše u ugovoru

Hertha olakšala posao Juventusu u Ligi prvaka

A. Čaušević

Dobre vijesti stižu za Juventus dva mjeseca uoči revanš susreta osmine finala Lige prvaka protiv Lyona. 

Naime, u revanšu u Torinu Lyon neće moći računati na strijelca jedinog te pobjedonosnog gola u prvom duelu ova dva tima, Lucasa Tousarta.

Tousart je od januara u vlasništvu Herthe kad je plaćen 25 miliona, ali je ostao u Francuskoj na posudbi do kraja sezone.

Berlinski klub je odlučio da ne prepusti ovog veznjaka Lyonu nakon isteka posudbe 30. juna.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Oduševljeni smo što možemo pozdraviti Lucasa kao našeg novog igrača od jula. Imali smo srdačan razgovor s predstavnicima Loyna i želim im zahvaliti", kazao je direktor Herthe, Michael Preetz.

Tako će od 1. jula Tousart na raspolaganju biti Herthi.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Stara dama pomaže staroj dami
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi