Predsjednik Barcelone zgrozio javnost jer na nevjerovatan način nagovara Arthura da ide u Juventus

U suprotnom pravcu bi došao Pjanić

Predsjednik Barcelone zgrozio javnost jer na nevjerovatan način nagovara Arthura da ide u Juventus

Endin Čaušević

Prethodnih sedmica se uveliko piše o tome da će bh. reprezentativac Miralem Pjanić nastaviti karijeru u Barceloni, dok bi u suprotnom pravcu mogao otići Arthur Melo.

Iz Juventusa su poručili da su spremni pustiti Pjanića, ali samo u slučaju da Arthur Melo dođe u suprotnom pravcu. Dogovor je naišao na probleme jer Brazilac ne želi da napusti Camp Nou.

Pjanić je već pristao na dogovor s Barcelonom i sada samo čeka da se klubovi dogovore oko razmjene igrača. Katalonci su pokušali ponuditi nekoliko drugih igrača Juventusu, ali Stara dama nije bila zainteresovana.

Zbog toga je Barceloni jedino rješenje da nagovore nekako Arthura da ide u Juventus što se baš i ne sviđa navijačima koji vjeruju da je Brazilac zaslužio da ostane.

No, očito je da Josep Maria Bartomeu ima neke druge planove. Mundo Deportivo piše čak da je predsjednik Barcelone "zaprijetio" Arthuru šta će se desiti ako ne pristane na odlazak u Juve.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno, on je brazilskom veznjaku otvoreno rekao da će naredne sezone dobiti minutažu na kapaljku, te da će većinu mečeva pratiti s klupe za rezervne igrače bez obzira šta trener bude rekao.

Bartomeu na taj način pokušava da nekako uvjeri Mela da ide u Juve, a njegov pristup je itekako naljutio navijače. Da li će Arthur pristati da bude dio Pjanićevog transfera samo kako ne bi naredne sezone sjedio na klupi ostaje nam da vidimo.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti