Mladi bh. fudbaler nije gubio vrijeme

Od mršavog klinca do prave zvijeri: Ajdin Hasić napravio izuzetnu transformaciju tijela

Midhat Šljivak

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Ajdin Hasić (18) nije prespavao pauzu u turskom fudbalu.

Bh. fudbaler je tokom pauze žestoko trenirao, a taj rad je itekako vidljiv po povratku na trening i Hasić izgleda mnogo snažniji i mišićaviji.

Vidljiva je razlika na njegovom tijelu. Od mršavog klinca je žestokim radom došao do prave zvijeri, a vrijeme je svakako i da na terenu pokaže kvalitet koji posjeduje.

Podsjetimo, 18-godišnji bh. veznjak je pod ugovorom s ekipom Bešiktaša. Ovu polusezonu je posuđen ekipi Umraniyespora, gdje međutim nije dobio previše šanse za igru.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

On će do završetka ove sezone ostati u ovom klubu, a u pripremama za novu sezonu vratit će se u redove istanbulskog velikana, koji će donijeti odluku hoće li Hasić naredne sezone ostati u klubu ili će na novu posudbu

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.