Zahuktali se pregovori: Asmir Begović je sve bliže velikanu

Bešiktaš ne popušta

Zahuktali se pregovori: Asmir Begović je sve bliže velikanu

M. Šljivak

Asmir Begović od naredne sezone vjerovatno više neće biti član Bournemoutha.

Bh. golman trenutno je na pozajmici u redovima italijanskog velikana Milana, ali gotovo je sigurno da tamo neće ostati i da će se po okončanju posudbe vratiti u Bournemouth.

Ipak, ni tamo se neće previše zadržati, a karijeru bi 33-godišnji čuvar mreže mogao nastaviti u redovima istanbulskog velikana Bešiktaša.

Rukovodstvo turskog giganta već je odavno počelo pregovore s Begovićem. Bh. golman je zainteresovan za ponudu koju je dobio i u pregovori su se zahuktali.

Bešiktaš je ponudio već uslove Begoviću. Čeka se njegov odgovor i on bi trebao doći veoma brzo.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Sigurno je to da će bh. čuvar mreže sačekati da vidi i druge opcije. Ipak, turski velikan nema namjeru odustati, a navijači bi rado vidjeli iskusnog golmana u svojim redovima.

Podsjetimo, Begović je protekle sezone također bio na posudbi i to u Qarabagu, bio je član Chelseaja, a najbolje partije karijere pružao je na golu Stoke Cityja.

Promo

Top Komentari

Turgut2
Hayde be u moy Bešiktaš. Bolji si od onog yada
3 0
Miasanmia12
Najbolje bi bilo da ima kontinuitet i da brani,bilo u kojem da je klubu. Nije on za "bacit".. Lako bi se vratio i u reprezentaciju Bih samo da ga krene par utakmica i eto ga opet nas dobri Begović ?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi